17 Mart 2016 Perşembe

ANKARA TERÖR SALDIRISININ ARDINDAN

Merhaba
13 Mart tarihinde Ankara'da yaşanan elim olay sonrasında hiç bir paylaşımda bulunmak istemedim. İçim acıdı, isyan etmek istedim ancak sesimi çıkaramadım. Orada ben de olabilirdim benim oğlum da olabilirdi. Giden canların hiç mi değeri yoktu. Aklımın almadığı Amerikanın basın açıklaması. Bununla ilgili bir açıklama duymadım. Duyan var mı? Açıklama şöyle:
“ABD Büyükelçiliği’nin Ankara’daki ABD vatandaşlarına yönelik mesajı hakkında Türk basınında yer alan spekülasyonlara ilişkin gerçekler şöyledir” denildi ve şöyle devam edildi: “ABD Büyükelçiliği geçtiğimiz hafta sosyal medyada dolaşan ve Türk hükümeti kaynaklı olduğu belirtilen bir uyarı mesajı yoluyla bir tehdit bilgisinden haberdar olmuştur.
Söz konusu uyarıyı Türk makamlarıyla teyit eden büyükelçilik, Türk hükümetinden herhangi bir tehdit bilgisi edindiğimizde rutin olarak yaptığımız şekilde, aralarında hem devlet görevlileri hem de sivillerin bulunduğu Ankara’daki tüm ABD vatandaşlarına ve ABD Büyükelçiliği’nin tüm çalışanlarına yönelik bir bilgi notu yayınlamıştır.”
Benim burdan anladığım Türkiye'nin tehditten haberi olduğu.
Burdan itibaren sizlere sosyal medyada paylaşılan ilgimi çeken sizin de ilginizi çekeceğini düşündüğüm gönderileri paylaşmak istiyorum.



Bu nasıl oluyor?




 Bu iki paylaşım Psikolojik destek yardımı ile ilgili. Lütfen ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz tanıdıklarınız varsa iletin.










 Bildiğiniz gibi 14 Mart Tıp bayramıydı ancak bayramlık hava yoktu. Benim doktor paylaşımlarından gördüğüm iki anlamlı mesajı paylaşmak istedim.






Son olarak durumumuz bu





11 yorum:

  1. Merhaba yavrum. Ne yazık ki bir sitenin, sanki mecburi moderatörü atandığımda beri ben sizleri keşfedememişim. Ankara benim içimi nasıl yaktı bilemezsin...Sanırım orada yaşıyorsun. Çok geçmiş olsun kızım. Zaman zaman görüyordum isim aşina ama seni tanımak için vakit ayıracağım inşallah. Detaylı bir bilgilendirmeydi. Sağol canım. Allah dilerim bize mucize gibi bir neden yaratsın. Sevgilerimle canım.Ece ablan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin bloğuma Ece ablacım:)İzmirdeyim ama o kadar üzüldüm ki bu yazıyı yazmayı üzerime vazife bildim.Dileklerine katılıyorum. Sevgilerimle:)

      Sil
  2. Sana bir zarar gelmesin diye paylaşamadım yavrum :(Artık gölgemizden korkar olduk.Hürriyet bu şimdilik biraz temkinli olmalı gibi zira gözler dönmüş ve neler olduğunu kavrayamıyoruz net olarak , fazladan bir acıya yüreğim dayanamayacak diye korkarım. Allah'a emanetsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce fikrine çok teşekkür ederim ablacım:) Ben de genel olarak sosyal medyada dolaşan paylaşımları derledim. Babam zamanında şarkı derlermiş ben de paylaşım derliyorum:)Sevgilerimle:)

      Sil
  3. Tatlı kızım :) İzmir...Yürekli İzmir,Allah vatanımızın her yerini korusun dilerim.İyi geceler sana İzmir'e ve ailene de sevgiler,selamlar canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden de sevgiler selamlar çok teşekkür ederim:)

      Sil
  4. canım sitene gfc takip koysana. (google friend connect) widgetlardan koyacaksın. takibi oradan yapıyoruz. blogger panele girince kimler yeni yazmış görüyoruz . yoksa plusta denk gelmeyebiliyor .

    YanıtlaSil
  5. Offf, of ki ne of!!!
    Acabalarla yaşamak, korkmak, endişe etmek kendi hayatından, çocuklarından ve memleketin geleceğinden :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bir an önce kurtuluruz bu karanlık çıkmazdan

      Sil
    2. Umarım bir an önce kurtuluruz bu karanlık çıkmazdan

      Sil

Yorumlarınız benim için önemlidir