25 Ağustos 2016 Perşembe

ÇATLATMALI OJE ÇALIŞMASI:)

       Merhaba bugün size daha önce birinde görüp çok hoşuma giden benim de arada Flormarın beyaz çatlayan oje ile uyguladığım ojelerimin yapılışını göstermek istiyorum.

      Değişik oje uygulamaları oldum olası çok hoşuma gider. Genç kızlığımda her tırnağıma başka yada tırnağımın yarısına başka yarısına başka oje sürerdim. Önceleri fazla renk çeşidi yoktu genelde sedefli pembe, sedefli beyaz bir de kırmızı oje olurdu. Hele bir ara fosforlu turuncu oje alıp sürmüştüm de çevremdekiler dalga geçmişti o renk ne öyle diye :D Sonradan çeşitler arttı her renkten aldım neredeyse iyi bir oje koleksiyonum var hatta bazen manyaklık derecesinde oluyor oje almam. Herhangi bir parfümeriye gitmeyim. Kendimi direk ojelerin karşısında buluyorum. Şu an ojelerimde neredeyse kırmızının bordonun 50 tonu var:D Fazla abarttım ama en az 6-7 var fazladır eksik değildir aynı renk tonlarındaki ojelerim. Son zamanlarda kendimi epey tutuyorum almamaya çalışıyorum önce evdekiler bir bitsin öyle alayım diye. Yine de bazen dayanamayıp 1-2 oje alıp çıktığım oluyor. Bir de parfüm manyaklığım var o konumuz dışında onu şimdi açmayım:)

      Neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım. Gelelim nasıl yaptığıma.Önce sonucu göstereyim.




Yapılışı şu şekilde önce zemine beyaz oje sürüyoruz.





Sonra uygulayacağınız renkleri tırnağınızın belli bölümlerine gelişigüzel sürüyoruz. Ben dört renkle yaptım.





Ve üzerine beyaz çatlayan oje sürüyoruz siyah bence daha da güzel oluyor. Bir daha yaptığımda onun da fotosunu çeker atarım. Ben Flormarın Griffiti Nail beyaz çatlayan ojesini sürdüm.





Son olarakta üzerine parlatıcı cila sürüyoruz. İşlem tamam. Umarım beğenmişsinizdir. Sevgiyle kalın:)


4 yorum:

  1. Canım, bizim zamanımızda olacaktı hemen uygulardım.Ne kadar güzel.Resimlerini çekiyorum izninle.Kızımla torunum uygularlar.Emeğine sağlık.Sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğine sevindim Ece ablacım:) Tabiki çekebilirsin.Sevgiler:)

      Sil
  2. Oje sürmeyi çok seviyorum lakin bu çatlamalı ojelerden hiç yapmamıştım oldukça şık duruyormuş bende yapacağım :))

    YanıtlaSil
  3. Deneyin mutlaka çok şık duruyor gerçekten:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için önemlidir