4 Ağustos 2016 Perşembe

ROSSMAN ALIŞVERİŞİM



      Ben Rossmanı genel olarak çok sevdim. Alman markası ürünlerinin de  birçoğu çok güzel çıktı. Dolayısıyla hem fiyat olarak hem de kalite olarak güzel ürünler satıldığından fırsat buldukça ve ihtiyacıma göre yeni ürünlerini alıp deniyorum ve almak isteyip ürünleri merak edenler için burada yorumlarımı paylaşıyorum.

Rossmandan yine bir sürü şey aldım. Bir kısmını denedim bir kısmını henüz daha deneyemedim.Ürünler şu şekilde:




Domol Sirke asidi : Ben bu sirke asidine ba-yıl-dım. Yüzey temizleyici diye geçiyor ama bir çok işlevi var. İhtiyaca göre direkt veya sulandırarak kullanabiliyoruz Çaydanlığım yağ lekeleri olmuştu ve ne yaptıysam tamamen temizleyememiştim. Ta ki sirke asidi ile ve krem cif ile ovup birde bulaşık makinasında yıkayana dek. İlk aldığım günkü gibi pırıl pırıl oldu.  Bizim sularımız aşırı kireçli olduğundan Krom evyem devamlı kireç lekesi oluyor. Sirke asidi ile siliyorum evyem pırıl pırıl. Sirke asidinin hijyen etkisi dışında en büyük iddiası kireç ve yağ lekelerinive sabun artıklarını temizlemesi. Banyo camlarındaki kireç lekelerini de çıkardı ki  çeşit çeşit kireç temizleyicisi kullandığım halde çıkaramamıştım. Ben çok sevdim kolay kolay vazgeçmeyeceğim bir ürün. Nette kokusu hakkında kötü yorumlar okudum. Ben sirke kokusunu severim. Evet kokusu biraz kötü sevmeyenler için. Ama öyle bahsedildiği kadar da tüm evi kaplayan bir kokusuda yok bence. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyatıda 4 TL gibi bir rakam.






Islak mendil tarzında bir ürün. Klozet, cam,vs temizliğinde kullanılıyor. Klozetimi bununla siliyorum pırıl pırıl temizliyor  hijyen de sağlıyor. Duşakabinlerdeki kireç lekelerini ve fayansları da temizliyor. Ben çok sevdim. Evimde eksik etmeyeceğim süper bir ürün.



     


Fresh'n soft'un antibakteriyel ıslak mendili. 3 lü paket halinde aldım.  Çantada bulunması gereken bir mendil. Elimiz kirliyken yıkama şansımız olmadığında  hijyen olmasından dolayı kurtarıcı.







Domol tuvalet temizleyici köpük. Tuvaletin içine şekildeki gibi sıkıp bekleyip daha sonra sifonu çekiyorsunuz. Bir çok kez kullanmama rağmen temizleme anlamında bir etkisini görmedim. Ben beğenmedim bir daha almam. Tavsiye etmiyorum.




Domol renkli çamaşırlar için deterjan. Pek leke çıkarma etkisi yok. Havlu , terli çamaşırlar vs gibi leke sorunu olmayan çamaşır yıkamasında kullanıyorum o açıdan fena değil.





Domol marka yumuşatıcı. Daha önce olumlu yorumlarını okuyup merak ederek aldım. Fena değil ama öyle methedildiği kadar olduğunu düşünmüyorum. Belki suyumuz çok kireçli olduğundan öyle yumuşacık olmadı çamaşırlar.












Renkli çamaşırlarının renklerinin karışmaması için çok güzel bir mendil. Makinada Birbirini boyama ihtimali olan çamaşırların üzerine mendili koyuyorsunuz.  Kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Artık çamaşırlarım birbirini boyamıyor:) Banyomda eksik etmeyeceğim ürünlerden biri.



 Domol bulaşık deterjanı. Minik bir şişede. Konsantre diyor ama yoğun değil ben normal deterjan gibi kullanıyorum. Yağ çıkarma gücü çok iyi. Çok kirli dibi tutmuş  bulaşıklara kaynar su ve deterjandan koyup bekletince kolay temizlendiğini gördüm.Deneyin bence.





Islak yer bezleri ilgimi çekti aldım.Daha çok taş yüzey temizliği için. 
Ancak büyük düz mendil şeklinde paspası kavramıyor. Ben üstündeki resimdeki gibi sanıp almıştım. Bana kullanışsız geldi. 








Sabunları çok güzel:) Biri Med diğeri ballı. Ballının kokusu çok hoş elleti yumuşacık yapıyor. Med olan adı üstünde sorunlu cildi olanlar için özel. Çok kuru ve hassas cildi olanlar, egzema vb cilt problemleri olanlar için içinde katkı maddesi olmayan ph değeri cilde eş olan güzel bir sabun. Benim aldıklarım yedek paket. Sıvı sabun kabına boşaltıp kullanıyorum.









Altapharma çay ağacı yağı bir çok şeye iyi geldiğini duydum. 


Calsiyum, multi vitamin ve folik asit B3 B12 sandozlar. Calsiyumu saç açmak için kullanmak üzere aldım. Diğerlerini içmek için. Eşim kullandı ve çok ağır olduğunu memnun kalmadığını söyledi. Attık.





Bu deodorantın kokusu krem kokusu gibi, hoşuma gitti.





Koenzim q10 içerikli sıkılaştırıcı yüz maskesi. Daha önce tavsiye okumuştum deneyeceğim.




Göz maskesi anti age bakım omega3, hyalorik asit ve E vitami içeriğiyle güzel bir maskeye benziyor. Deneyeceğim.



Dengeleyici anti age göz maskesi içeriğiyle ilgimi çekti denenecek.






Mr Musle mutfak benim en sevdiğim temizleyici sprey.Hijyen özelliğinden dolayı mutfakta devamlı elimin altında  Yağ temizleme özelliğiyle ocağıma birkaç pıs pıs yaptığımda ocağım tertemiz oluyor. Tavsiye ederim .





Domol Hijyen Spreyi tuvalet, kapı kolu, telefon gibi yerlerde sıkıp biraz bekleyerek sildiğimizde hijyen sağlıyormuş. Ben  küçük boyundan aldım çantama koydum dışarıda tuvalete girdiğimizde dezanfekte amacıyla kullanmak üzere.


Genel olarak Rossman'ın kendi markalarının ürünlerini aldım. Sonuna kadar okuduysanız size çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle kalın:)






5 yorum:

  1. Alışverişinizin hepsini okudum. Ben de rossman'ın temizlik ürünlerinin çoğunu kullandım, ya da kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Tuğalet temizleyicisinin işe yarar olduğunu düşünüyorum aslında, günlük temizlik ve hijyen için, bir de kokusu güzel geldi bana:)
    O makinedeki çamaşırların renk vermemesi için olan ürünü denemk istiyorum, en yakın zamanda kullanacağım:)
    Yorumlarınız için teşekkür ederim :)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle yazdıklarınıza katılıyorum tuvalet temizleyici ürünü almıştım çok kötüymüş hiç işe yaramadı.fırın temizleyici ve sirkeli temizleyici süper çıktı çok memnun kaldım. Diğer ürünleri de en yakın zamanda deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için çok teşekkürler:)Fırın temizleyicisini ben de çok beğendim. Bir ara yeni post açıp deneyip paylaşmadığım ürünlerden bahsedeyim:) Bu arada bu ay domol ürünlerinde 1 alana 2. yarı fiyatınaymış. Ben de en yakın zamanda Rossmandayım:)

      Sil
  3. domol renk koruyucu mendilini cok büyük ümitle beyazları yıkarken kullandım. 60 derecede yıkandıgı icin mi bilmiyorum iç çamasırlar fln hepsi gri oldu. mendilde gri renkteydi ama şunu söylemeliyim. ilk kez kaynarda yıkadıgım çamasırlarımı bu kadar kötü gördüm.tek mwndil yetmedi diyeceğim amaçamasırım da azdı. demem o ki çok büyük hayal krıklıgına ugradım bir yerde yanlıs mı yaptım bilmiyorum 😔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.Muhtemelen içinde epey renk veren bir çamaşır varmış. Mendil gri çıktığında renkleri içine çekmiş oluyor çünkü. Buna rağmen çamaşırlar boyandıysa dediğiniz gibi tek mendil yeterli olmamış. Bir de beyazların daha beyaz olması için mendili var ona da bakın. Yorumunuz için teşekkürler sevgiler:)

      Sil

Yorumlarınız benim için önemlidir